NEAMȚ: Accident surprins de camere. 3 mașini implicate, o tânără la spital (FOTO-VIDEO)

Trei mașini au fost implicate în accidentul rutier ce a avut loc în această dimineață în intersecția de la Căciulești (comuna Girov). O tânără a ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DJ 156 A (direcția Roznov – Dobreni), la intersecția cu DN 15 D, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Podoleni, care circula regulamentar din direcția Roman – Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Autoturismul condus de tânărul din Podoleni a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din Piatra-Neamț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 28 de ani, din Poiana Teiului, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Bacău.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto/video: Facebook / Ciubotaru Radu
PUBLICITATE