Neamț: Accident rutier, provocat de un șofer beat, la Borlești

La data de 19 august a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Borleşti au intervenit la un accident rutier, produs pe DJ 156 A în localitatea Borleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Borleşti, a condus un autoturism din direcţia Tazlău – Roznov şi nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un alt autoturism  condus de un bărbat de 34 de ani, din Roznov, care se deplasa în acelaşi sens, intrând în coliziune cu acesta.

În autoturismul care a fost lovit din spate se afla și o fetiță de 2 ani (care era transportată într-un scaun special pe locul din dreapta-spate). În urma impactului, a fost solicitată intervenția ambulanței care au transportat copila la UPU a Spitalului Județean din Piatra-Neamț. Medicii au stabilit că victima nu prezenta leziuni traumatice.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 34 de ani, iar în cazul celui de 49 de ani fiind de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

PUBLICITATE