Neamț: Accident rutier cu trei mașini implicate. Două femei au ajuns la spital

Un accident rutier cu trei victime a avut loc miercuri, 22 august, în jurul orei 12:30, în municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani din Roman, care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

După impact, autoturismul condus de șoferul de 57 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 34 de ani din București.

În urma accidentului, o tânără de 25 de ani și o femeie de 46 de ani, ambele din Iași (pasagere în autoturismul condus de șoferul de 39 de ani) au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu apartul etilotest, rezultatele fiind: negative (pentru bărbatul de 57 de ani și femeia de 34 de ani) și pozitiv (0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat) pentru șoferul vinovat (39 de ani). În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
22.08.2018, ora 12:25, Roman, accident rutier cu 3 victime:
– victimă sex feminin, 3 ani, clinic sănătoasă, nu necesită transportul la spital;
– victimă sex feminin, 46 ani, diagnostic: TCC prin accident rutier, traumatism coloană cervicală, preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;
– victimă sex feminin, 25 ani, diagnostic: TCC minor prin accident rutier, contuzie şold şi gamba dreaptă, preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;

PUBLICITATE