Neamț: Accident rutier cu două victime. Impact între două mașini. Una s-a răsturnat într-un pârâu

Un accident rutier, cu două victime, a avut loc marți, 19 iunie, în jurul orei 21:30, în localitatea Dolheşti, comuna Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Pipirig, care conducea un autoturism pe DN 15 B, din direcţia Târgu Neamţ – Poiana Teiului, s-a angajat în schimbarea direcţiei de mers spre stânga, moment în care a fost acroşat în partea lateral stânga de un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din Poiana Teiului, angajat în depăşire. După impact, autoturismul condus de tânărul din Poiana Teiului a părăsit partea carosabilă răsturnându-se într-un pârâu.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto de 24 de ani şi a unui localnic, de 48 de ani, pasager dreapta faţă, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE