NEAMȚ: Accident rutier cu două victime (FOTO)

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc ieri, în jurul orei 15:00, în localitatea Timișești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate a reieşit că în timp ce o femeie de 65 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN 15 B, din direcţia Timişeşti – Tîrgu-Neamţ, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul care se deplasa în faţa sa condus de un bărbat, de 34 de ani, din Petricani, intrând în coliziune cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto, care au fost preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Trei pompierii de la Detașamentul din Târgu-Neamț, care erau în timpul liber, au trecut prin zonă și au observat accidentul imediat după producerea lui.

Cei trei pompieri au intervenit imediat pentru salvarea victimelor și au deconectat bornele mașinilor, până la sosirea pompierilor.

Din cauza leziunilor suferite, femeia nu a putut fi testată alcoolscopic, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Conducătorul auto din Petricani a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE