NEAMȚ: Accident rutier cu 5 mașini implicate în urma căruia au rezultat 3 victime

Astăzi, în jurul orei 13:30, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe DN2,  pe raza localității Nisiporești din comuna Botești.

În urma accidentului rutier în care au fost implicate cinci autoturisme au rezultat trei victime, neîncarcerate (două fiind din același autoturism).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.

Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale (doi bărbați de 19 și 59 de ani), fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Potrivit IPJ Neamț, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2- E 85, în localitatea Nisiporești, în care au fost implicate 5 autoturisme conduse de bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani, cauza preliminară fiind nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat, pasager într-unul dintre autoturisme, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, altor 2 persoane le-au fost acordate îngrijiri la fața locului.

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE