NEAMȚ: Accident provocat de un tânăr rupt de beat la volan

Astăzi, 14 iulie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier, produs pe DJ 157 C, în localitatea Alexandru cel Bun, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 28 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DJ 157 C, în localitatea Alexandrul cel Bun, având direcția de deplasare spre Bisericani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu șanțul de beton montat la marginea părții carosabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PUBLICITATE