NEAMȚ: Accident produs de un tânăr beat, fără permis și urmărit de poliție pentru că furase mașina (FOTO)

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, pe strada Bistriței din municipiul Piatra-Neamț. Un tânăr a furat un autoturism și a intrat cu ea într-un gard de beton.

Polițiștii din Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că i-a fost sustras autoturismul staționat pe strada Bistriței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la scurt timp, polițiștii au depistat în trafic autoturismul furat. La vederea polițiștilor, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o construcție din beton.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Șoferul, un tânăr de 29 de ani, din Bacău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,90 mg./l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a se i se recolta probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără perims de conducere, conducere sub influența alcoolului și distrugere.

PUBLICITATE