NEAMȚ: Accident pe podul de la Preluca (FOTO)

ACTUALIZARE:

Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamţ a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din Buzău, conducea un ansamblu de vehicule pe DN 15, pe un pod din localitatea Pângărați, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu parapetul de protecţie aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, pe podul care delimitează localitățile Preluca și Vaduri, din județul Neamț, situat pe DN 15, la km 302+570. – informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP).

Accidentul s-a produs prin deraparea unei autobasculante pe partea dreaptă (sensul de mers spre Piatra-Neamț), fără victime omenești, ci doar cu distrugeri materiale ale elementelor de infrastructură (bordură și parapet pietonal).

Circulația este restricționată pe un sens, până la efectuarea măsurătorilor de către Poliție și tractarea autobasculantei în afara părții carosabile.

Menționăm că, în zonă, partea carosabilă, marcajele și semnalizarea se prezintă în bune condiții, podul de la Preluca beneficiind recent de importante lucrări de reparații. – mai spun cei de la DRDP

Potrivit ISU Neamț, pompierii vor desfășura o misiune de degajare TIR care a ieșit în afara părții carosabile la Preluca. Se deplaseaza un echipaj cu Camionul MULTIRISC

PUBLICITATE