NEAMȚ: Accident mortal. Un tânăr a decedat (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:00, pe DN 15 C, în localitatea Humuleștii Noi (Târgu-Neamț).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat de 56 de ani, din Tîrgu-Neamț nu s-ar fi asigurat la efectuarea un viraj la stânga pe un drum lăturalnic, pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care a fost acroșat de un alt autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Urecheni, care era angajat regulamentar în depășirea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma coliziunii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un copac.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul tânărului și vătămarea corporală a bărbatului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul din Tîrgu-Neamț a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE