NEAMȚ: Accident mortal, surprins de camere (VIDEO)

Accidentul mortal ce a avut loc ieri, în jurul orei 15:30, pe Drumul Județean 156 A, în localitatea Chintinici (orașul Roznov), a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se observă cum italianul în vârstă de 70 de ani a întors maşina pe mijlocul drumului fără să se asigure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că, un cetățean italian în vârstă de 70 de ani, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere (ar fi pătruns dintr-o parcare pe DJ 156 A) intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Cândești, care circula regulamentar din direcția Roznov-Borlești.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a cetățeanului italian și a unei femei de 58 de ani, din Alexandru cel Bun, pasageră în același autoturism, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului, ISU Neamț a trimis echipajul de descarcerare și echipajul SMURD. A fost descarcerată o persoană (bărbatul 70 de ani) și transportată la spital – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

Ulterior, în urma leziunilor suferite, bărbat a decedat la unitatea spitalicească.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

PUBLICITATE