NEAMȚ: Accident la Girov, produs de un șofer beat și fără permis. Polițiștii l-au reținut

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 43 de ani din Piatra Neamț, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului.

Astăzi, 16 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au stabilit că ieri, 15 februarie, bărbatul, în calitate de conducător auto, a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei Girov, soldat numai cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar întrucât emana halenă alcoolice, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE