NEAMȚ: Accident groaznic provocat de o mașină din Neamț! 1 mort și 8 răniți (FOTO)

Un accident grav în care o persoană a murit iar alte opt au fost rănite, a avut loc sâmbătă, 29 iunie, pe DN2, în zona localităţii Mogoşeşti Siret, din judeţul Iaşi. 

Potrivit Ziarul de Iași, O persoana a murit, iar alte 8 persoane au fost rănite. Dintre acestea patru sunt minore. De asemenea, două persoane au rămas încarcerate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat în Neamţ nu a acordat prioritate la ieşirea de la Hanul Ancuţei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În momentul impactului, primul autoturism s-a răsturnat.

Din cauza impactului, o femeie, trei copii şi o bătrână au fost proiectaţi în afara autoturismului, conducătorul auto rămânând prins în interior.

Din autoturismul lovit a fost scos şoferul, ceilalţi pasageri rămânând încarceraţi„, a declarat Diana Iacob, de la Biroul de presă al IPJ Iaşi, pentru sursa citată.

„Un copil de 11 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul de pediatrie din Iaşi, iar o femeie de 78 de ani a fost declarată decedată”, a spus Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

În total, şapte victime au fost transportate la spital, iar una a refuzat ajutorul medicilor.

foto: Facebook

PUBLICITATE