NEAMȚ: Accident groaznic provocat de o mașină din Neamț! 1 mort și 8 răniți (FOTO)

Un accident grav în care o persoană a murit iar alte opt au fost rănite, a avut loc sâmbătă, 29 iunie, pe DN2, în zona localităţii Mogoşeşti Siret, din judeţul Iaşi. 

Potrivit Ziarul de Iași, O persoana a murit, iar alte 8 persoane au fost rănite. Dintre acestea patru sunt minore. De asemenea, două persoane au rămas încarcerate.

PUBLICITATE
Loading...

Se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat în Neamţ nu a acordat prioritate la ieşirea de la Hanul Ancuţei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În momentul impactului, primul autoturism s-a răsturnat.

Din cauza impactului, o femeie, trei copii şi o bătrână au fost proiectaţi în afara autoturismului, conducătorul auto rămânând prins în interior.

Din autoturismul lovit a fost scos şoferul, ceilalţi pasageri rămânând încarceraţi„, a declarat Diana Iacob, de la Biroul de presă al IPJ Iaşi, pentru sursa citată.

„Un copil de 11 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul de pediatrie din Iaşi, iar o femeie de 78 de ani a fost declarată decedată”, a spus Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

În total, şapte victime au fost transportate la spital, iar una a refuzat ajutorul medicilor.

foto: Facebook

PUBLICITATE
loading...