Neamț: Accident groaznic la Roznov. Un mort și trei răniți (FOTO)

ACTUALIZARE: Neamț: Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul mortal din Roznov (FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident mortal a avut loc astăzi, 9 decembrie, în jurul orei 17:30, în orașul Roznov (în curba de lângă fostul spital). Conform primelor date, în urma evenimentului rutier o persoană a decedat și alte trei au fost rănite.

Când au ajuns la locul intervenției, echipajele ISU Neamț au constatat că două persoane erau încarcerate, iar o persoană dintre cele două încarcerate a decedat.

În urma accidentului de la Roznov, au rezultat 4 victime. Șoferul unuia dintre cele doua autoturisme a decedat. Două persoane sunt în comă, dintre care un copil. Celălalt șofer a fost și el transportat la spital, în stare gravă. – informează ISU Neamț.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost întreruptă pe DN 15 Piatra Neamţ – Bacău, pe raza localităţii Roznov, judeţul Neamţ, în urma impactului dintre trei autovehicule, produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care una a decedat. Se efectuează cercetare la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, estimându-se reluarea traficului în aproximativ 40 de minute. – spun polițiștii.

ACTUALIZARE: Neamț: Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul mortal din Roznov (FOTO)

PUBLICITATE