Accident mortal în Neamț! Un bărbat din Piatra-Neamț a decedat și alte 2 persoane au fost rănite (FOTO)

Un accident rutier mortal a avut loc în această dimineață, pe DN 15 B, în localitatea Poiana Teiului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 58 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Poiana Teiului (din direcția Poiana Teiului spre Târgu-Neamț), s-ar fi angajat în depășirea unui alt vehicul care circula în fața sa, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 39 de ani, din județul Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 85 de ani, din Hangu, pasager în autoturism condus de bărbatul din Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare de către membrii echipajului SMURD și a fost transportat la spital. Ulterior, acesta a decedat în unitatea medicală.

Totodată, s-a stabilit faptul că atât conducătorul auto de 58 de ani, din Piatra-Neamț cât și o femeie de 64 de ani, din Borca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din județul Galați, au suferit leziuni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

PUBLICITATE