Neamț: Accident grav cu un microbuz cu numere de Neamț în care se aflau 19 pasageri

Cinci persoane au fost rănite duminică (30 septembrie), în urma unui accident produs pe drumul european E 584, în apropiere de staţiunea Lacu Sărat (județul Brăila), după ce un autoturism care ieşea dintr-o benzinărie nu a acordat prioritate unui microbuz (care circula pe direcţia Dorohoi – Constanţa) de transport persoane, cu numere de Neamț, în care se aflau 19 pasageri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, microbuzul (condus de un bărbat din municipiul Roman, județul Neamț) a ricoşat în parapeţii aflaţi pe carosabil şi s-a răsturnat. În zonă, drumul se află în reparaţii iar circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Conform obiectivbr.ro, în microbuz se aflau 19 persoane, cinci pasageri fiind răniţi şi ajungând la spital. Este vorba despre o femeie de 53 de ani, din Vrancea, un bărbat de 30 de ani, din judeţul Bacău, o femeie de 61 de ani, din Constanţa, o femeie de 65 de ani, din Botoşani, şi alta de 73 de ani, din Braşov.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: obiectivbr.ro
PUBLICITATE