NEAMȚ: Accident grav, cu 3 victime, la Girov. Două femei încarcerate (FOTO-VIDEO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Cum s-a petrecut accidentul din Girov (FOTO-VIDEO)

Un grav accident, cu victime încarcerate, a avut loc în această seară (în jurul orei 20:00), pe drumul care face legătura dintre Girov și Dobreni.

Din primele informații, la intersecția cu drumul spre Gura Văii, o autoutilitară condusă de o femeie (de aproximativ  34 de ani), nu ar fi acordat prioritate de trecere unui cimentruc care se deplasa regulamentar dinspre Dobreni spre Girov.

Articolul continuă după anunț
Loading...

În urma impactului, cimentrucul a ieșit în afara părții carosabile și a rupt gardul unui cabinet stomatologic. Autoutulitara a părăsit, de asemenea, partea carosabilă și s-a oprit într-un gard.

Potrivit primelor date, trei femei, toate pasagere în autoutilitară, au fost rănite. Echipajele medicale au preluat victimele și le-au transportat la spital, una dintre ele fiind în stare critică.

La locul solicitării s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarecare, o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. S-au deplasat si trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Conform ISU Neamț au fost descarcerate două femei, din care una este inconștientă. În total, în autoturism erau trei persoane. Toate trei vor fi transportate la spital. șoferul TIR-ului refuză transportul la spital.

PUBLICITATE
loading...