NEAMȚ: Accident după ce un șofer a adormit la volan (FOTO)

Un accident rutier cu două victime a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, în orașul Târgu-Neamț.

Potrivit ISU Neamț, accidentul a fost anunțat prin apelul la 112, iar apelantul a specificat că este o victimă. A fost preluată de o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. Ulterior, a fost preluat și șoferul mașinii de către echipajul SMURD de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 64 de ani, din Iași, conducea un autoturism pe DN 15 B, din direcția Tîrgu-Neamț – Timișești, pe fondul oboselii ar fi adormit la volan, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției sale de mers, intrând în coliziune cu un indicator de informare turistică.

În urma impactului a rezultat vătămare corporală a conducătorului auto și a unei femei de 63 de ani, din Iași, pasageră în același autoturism.

Victimele au fost preluate și transportat la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE