Neamț: Accident cu victime. Șoferul vinovat nu avea permis și a fugit de la fața locului

La data de 8 iulie, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tîrgu-Neamţ au intervenit la un accident rutier soldat cu victime, produs în localitatea Oglinzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 70 de ani, din Iaşi, a condus un autoturism pe DC 157 G, din Oglinzi, şi nu ar fi acordat prioritate de trecere, acroşând cu oglinda laterală din partea dreaptă, un alt autoturism, condus de un bărbat, de 51 de ani, din  Suceava, care, pentru a evita impactul a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ.

După evenimentul rutier, bărbatul din Iaşi şi-a continuat deplasarea şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind depistat ulterior pe strada Petru Rareş, din oraşul Tîrgu-Neamţ. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că acesta avea reţinut permisul de conducere din data de 28.01.2016.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 51 de ani şi a unei tinere de 27 de ani, din Suceava, pasageră pe bancheta din spate, care au transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț:
08.07.2018, ora 09:44, Oglinzi – Tg.Neamţ, accident rutier cu 3 victime:
victimă sex feminin, 27 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ;
victimă sex masculin, 51 ani, diagnostic: traumatism coloană lombară prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ;
victimă sex masculin, 20 ani, diagnostic: escoriaţii la nivelul membrului inferior stâng, refuză transportul la spital;

PUBLICITATE