NEAMȚ: Accident cu victime la Girov, surprins de camere (FOTO-VIDEO)

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit în această dimineață, în jurul orei 7:45, la un accident rutier ce a avut loc în comuna Girov.

Potrivit ISU Neamț, ar fi vorba despre un impact între două autoturisme. Două echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a asigura măsuri PSI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, un bărbat și o femeie au necesitat îngrijiri medicale. Cei doi au fost preluați de echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Un copil în vârstă de 5 ani, a necesitat monitorizarea unui echipaj al SAJ.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 82 de ani, din Girov, se deplasa cu autoturismul pe DJ 156A, din direcția Căciulești – Girov, la intersecția cu DN 15D, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, din Văleni, care se deplasa din direcția Roman-Piatra Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 82 de ani și a unei femei, de 78 de ani, din Girov, pasageră în același autoturism. Ambele persoane au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

imagini: Ciubotaru Radu și Bogdan Vartolomei
 – știre actualizată –
PUBLICITATE