NEAMȚ: Accident cu victime încarcerate pe DN 15D (FOTO)

Știre actualizată

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit astăzi, în jurul orei 15:45, la un accident rutier la ieșirea din Piatra-Neamț spre Turturești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 82 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 15 D, pe un segment de drum curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, bărbatul de 58 de ani și un pasager care se afla pe locul din dreapta au rămas blocați în autoturism, la fața locului prezentându-se și un echipaj de descarcerare care a procedat la scoaterea acestora.

Persoanele implicate în eveniment au refuzat îngrijirile medicale și transportul la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Conform ISU Neamț, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Pompierii au scos cele două persoane rămase încarcerate iar victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

PUBLICITATE