NEAMȚ: Accident cu victimă. Un șofer beat a intrat cu mașina într-o căruță

La data de 6 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman, au identificat și reținut un bărbat de 51 de ani, din localitatea Ion Creangă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, a condus un autoturism pe DC 83, din direcția Bălușești-Icușești, și nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un atelaj hipo, care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 30 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din impact, bărbatul a căzut din atelajul hipo, accidentându-se.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul din Icușești, însă în cazul conducătorului auto a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE