NEAMȚ: Accident rutier! Impact între un autobuz și 2 mașini (FOTO)

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz a avut loc în urmă cu puțin timp (ora 14:30) în municipiul Roman.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până la sosirea forțelor de intervenție, toți pasagerii din autobuz și autoturisme s-au autoevacuat.

Pompierii au asigurat masuri de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Potrivit IPJ Neamț, astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Roman.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto în vârstă de 65 de ani, din Săbăoani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune lateral stânga, cu o platformă auto, ce se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Bacău și ulterior cu un autobuz, ce circula regulamentar, pe sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Tămășeni.

În urma coliziunii, remorca platformei auto, a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, care a cazut pe suprafața carosabilă.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Pentru încălcarea normelor rutiere, bărbatul de 65 de ani a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: captura video Facebook / Tudor Catalin Chelaru