Neamț: Accident cu victimă, azi-noapte. Șoferul vinovat a fugit

Un accident de circulație a avut loc ieri (30 mai) în jurul orei 22:30, în localitatea Bicaz Chei, pe DN 12 C.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații se pare că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN 12C, având direcția de deplasare Bicaz Chei-Lacul Roșu, într-un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul, care circula din sens invers, condus de un bărbat de 51 de ani, din Bicaz Chei.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 51 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism a părăsit locul accidentului. Acesta a fost identificat, în persoana unui bărbat de 33 ani din Bicaz Chei, însă se sustrage urmăririi penale, nefiind depistat până în prezent.

Cercetările sunt desfășurate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Conform SAJ Neamț: 30.05.2017, ora 22:24, Bicaz Chei, accident rutier cu 1 victimă sex masculin, 51 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a preluat pacientul; pe traseu, pacientul a fost predat echipajului TIM şi a fost transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ

Conform ISU Neamț: Marți, 30.05.2017, la ora 22:25, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier pe DN 15C pe raza localității Bicaz Chei. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Echipajul care încadrează autospeciala de stingere cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier, au îndepărtat de pe carosabil scurgerile de combustibil și resturile materiale provenite în urma accidentului rutier.
Echipajul, format din medic, asistent medical şi doi paramedici, care încadrează ambulanţa SMURD de terapie intensivă(TIM), din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ s-au deplasat pentru a prelua, pe traseu, de la echipajul SAJ Neamț, o victimă, rezultată în urma accidentului rutier, care prezenta politraumatisme, fiind transportată la UPU Piatra Neamț.

PUBLICITATE