NEAMȚ: Accident cu victimă. 3 mașini implicate

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au intervenit, ieri, la un accident rutier produs pe strada Ștefan cel Mare. Un bărbat de 47 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La data de 7 noiembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din Tîrgu-Neamț a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 43 de ani, din București, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat, de 47 de ani, din Tîrgu-Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul bărbatului din Tîrgu-Neamț a fost proiectat într-un alt autoturism condus în aceeași direcție de mers de către o tânără de 28 de ani, din Timișești.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Tîrgu-Neamț, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cei trei conducători auto au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE
loading...