Neamț: Accident cu patru victime. O persoană, încarcerată

Un accident rutier cu victimă încarcerată a avut loc astăzi, 21 octombrie, în jurul orei 12:00, în comuna Crăcăoani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul a avut loc în localitatea Crăcăoani, drumul spre Magazia. O persoană este încarcerată. La fața locului s-au deplasat: o autospecială de stingere cu apa și spumă și doua echipaje de ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean – sunt primele informații oferite de ISU Neamț

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un tânăr de 22 de ani a condus un autoturism din direcția Cracaoani – Magazia, pe DC 164, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

În urma incidentului, unui bărbat de aproximativ 60 de ani și altor trei femei cu vârste cuprinse între 42 și 66 de ani, le-au fost acordate ingrijiri medicale.

Conducătorul auto de 22 de ani a fost testat alcoolscopic, dispozitivul indicand o valoare negativă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a mai declarat Robert Costan.

PUBLICITATE