Neamț: Accident cu două victime după ce o mașină a intrat într-un cap de pod

Un accident rutier cu două victime a avut loc miercuri, 1 august, în jurul orei 16:00, în localitatea Moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism pe DJ 158 (localitatea Moldoveni) spre Buhuși, a efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism și a pătruns cu roțile din partea stângă pe acostamentul neconsolidat al drumului și a intrat în derapaj, lovind cu partea din fața a mașinii un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două victime (șoferul și o pasageră din Suceava) care au fost transportate la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare coporală din culpă – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victimele sunt:
– victimă sex feminin, 17 ani, diagnostic: TCC minor prin accident rutier, preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;
– victimă sex masculin, 56 ani, diagnostic: traumatism genunchi drept, fractură clavicula stângă prin accident rutier, preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman;

PUBLICITATE