Neamț: Accident cu 3 victime. Șoferul vinovat nu avea permis și a fugit de la fața locului

In seara zilei de 25 decembrie a.c., politistii au intervenit pentru solutionarea unui accident rutier produs pe DC 83, in afara localitatii Balusesti, in urma caruia a rezultat ranirea a trei persoane, iar conducatorul auto a parasit locul accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetari efectuate, se pare ca in timp ce un tanar de 22 de ani, din Trifesti conducea un autoturism pe DC83, intr-un sector de drum in curba a acrosat autoturismul care circula din sens invers si care era condus de un barbat de 30 de ani din, Roman.
In urma impactului a rezultat ranirea a trei pasageri aflati in autoturismul acrosat, un tanar de 30 de ani si doua femei de 35 si 68 de ani.

Tanarul de 22 de ani nu a oprit autoturismul la fata locului, ci si-a continuat deplasarea, fiind depistat in dimineata zilei de 26 decembrie de politisti.

In urma administrarii probatoriului, s-a stabilit ca tanarul care a provocat accidentul nu detinea permis de conducere, fapt pentru care politistii au dispus masura retinerii acestui pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere fara permis de conducere, vatamare corporal din culpa si parasirea locului accidentului.

PUBLICITATE