NEAMȚ: Accident cu 3 victime. O șoferiță a intrat cu mașina într-un gard

Un accident rutier cu trei victime, produs de o șoferiță de 19 ani, a avut loc sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orei 16:00, în comuna Alexandru cel Bun.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în timp ce o tânără de 19 ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe direcția Piatra-Neamț – Bicaz, pe raza localității Bistrița, comuna Alexandru cel Bun, ar fi intrat în depășirea unui vehicul care circula pe același sens, în fața ei, moment în care a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unei locuințe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței dar și a altor 2 tineri de 18 ani, pasageri în autoturism. Celor trei le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan – IPJ Neamț

PUBLICITATE