NEAMȚ: Accident cu 3 răniți. Impact între un TIR, un microbuz și 2 autoturisme (FOTO)

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 12:30, pe DN 15 B, în comuna Vânători-Neamț, soldat cu rănirea a trei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un tânăr de 27 de ani, din Suceava, conducea un autocamion ce tracta o semiremorcă pe DN 15 B, în localitatea Vânători-Neamț (din direcția Pipirig – Târgu-Neamț), nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism care circula în fața sa condus de un bărbat, de 45 de ani, din Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară condusă în aceeași direcție de către un bărbat, de 47 de ani, din Iași. Din impact, autocamionul a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus de o tânără de 25 de ani, din Călărași.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Târgu-Neamț, a tinerei și a unei femei de 57 de ani, din Călărași.

Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

 – știre actualizată – 
PUBLICITATE