NEAMȚ: A vrut să facă „amiabilă” dar a ajuns la spital cu multiple traumatisme

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme după un accident rutier care s-a petrecut luni, 21 ianuarie, în jurul orei 10:30 în comuna Secuieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani, din Roman, a condus un autoturism pe DC 87, din direcția Butnărești – DN 2 (E 85), iar în localitatea Secuieni, pe un sector de drum în curbă, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pătrus pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Moldoveni.

Inițial, cei doi șoferi au vrut să completeze formularul pentru constatare amiabilă, dar la scurt timp tânărul de 25 de ani a început să acuze dureri.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, tânărul a fost preluat de un echipaj cu medic și predat la CPU al Spitalului Municipal Roman, cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, traumatism toraco-abdominal, traumatism umăr stâng, traumatism coloană cervicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

PUBLICITATE