Neamț: A violat o bătrână după ce a încercat să o tâlhărească

O femeie de 84 de ani, din județul Neamț, a fost violată de un bărbat de 36 de ani. Individul ar fi încercat să o tâlhărească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 15 decembrie, în jurul orei 19:00, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie de 84 de ani, din Piatra Șoimului, a fost victima infracțiunii de viol.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că la data de 15 decembrie, în jurul orei 18:30, un bărbat de 36 de ani, din Piatra Șoimului, ar fi pătruns în imobilul victimei și amenințând-o cu acte de violență, i-ar fi cerut bani, iar apoi a întreținut raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței ei.

În urma audierilor, colegii mei au reţinut bărbatul pentru 24 de ore, iar la data de 16 decembrie a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și viol. – ne-a declarat Robert Costan.

Conform unor surse, autorul e recidivist și este beneficiar al recursului compensatoriu.

PUBLICITATE