NEAMȚ: A treia victorie consecutivă pentru CSM Ceahlăul

Sâmbătă 6 aprilie, galben negri au înregistrat a treia victorie consecutivă din retur, meciul CSM Ceahlăul -Sănătatea Darabani  terminându-se cu scorul de 3-0 .

Este prima victorie la diferență de trei goluri în actualul sezon, s-a ajuns la primul succes „la zero” acasă, iar Sănătatea Darabani a devenit prima echipă în acest sezon de la care ai noștri nu primesc gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul gol a venit de la Cristian Copoț-Barb (33), șutul optarului nostru de la marginea careului mare fiind deviat și păcălindu-l pe Prisacă. Celelalte două i-au aparținut decarului Răzvan Pîntea, care a dovedit inteligență la finalizare la două contraatacuri.

În minutul 50, a șutat la colțul scurt lăsându-l fără reacție pe experimentatul portar al oaspeților, iar la al doilea a tras foarte bine la colțul lung. Toate astea după ce nimerise și bara în debutul partidei cu un șut „de afară” (21). Pasa decisivă la primul gol înscris de Pîntea a venit de la Antim, iar la al doilea gol de la Copoț-Barb.

CSM Ceahlăul a reușit un joc aproape fără greșeală cu Sănătatea Darabani. Având răbdare, echipa noastră a reușit să fie și eficientă.

Asta deși poate existau persoane care ar fi crezut că doar un gol marcat repede rezolvă un meci în care adversarul nu mai avea nimic de pierdut.

Pentru a nu se ajunge însă la o stare de impacientare inutilă, antrenorii au cerut să se abordeze meciul cu calm, cu luciditate și cu încredere că punctele se pot câștiga. În fond, un meci are 90 de minute. 

S-a jucat bine în toate compartimentele. Portarii, pentru că a debutat și Teo Cîmpianu, și-au făcut treaba, fundașii nu s-au complicat în tot ceea ce au avut de rezolvat, mijlocașii au controlat aproape totul în zona lor, iar în atac s-a decis soarta punctelor”, informează oficialii clubului.

PUBLICITATE