NEAMȚ: A trecut cu mașina peste un bărbat întins pe asfalt. Victima, în comă la spital

Un bărbat de 88 de ani a ajuns în comă, la spital, după ce a fost accidentat de către un autoturism condus pe DN 15, în localitatea Brusturi.

Incidentul a avut loc în seara de 8 mai, când în jurul orei 21:40 poliţiștii rutieri din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați prin apel la „112” despre faptul că în localitatea Brusturi a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un un bărbat de 36 de ani, din Brusturi, a condus un aututoturism pe DN 15 C, din direcţia Târgu Neamţ-Fălticeni.

Pe raza localității Brusturi, acesta a surprins şi accidentat un bărbat de 88 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi aflat întins pe partea carosabilă.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ cu diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, comă de gradul II-III”

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ, victima nefiind testată din cauza leziunilor suferite.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE