NEAMȚ: A ținut o „slujbă”, în pielea goală, pe crucea unei biserici din Piatra-Neamț

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Piatra-Neamț, a recurs la un gest ciudat, s-a dezbrăcat complet, s-a urcat pe crucea unei biserici și a început să se roage.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5:00, în curtea bisericii Precista („Adormirea Maicii Domnului” – Precista I) din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În această dimineață, în jurul orei 5:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unei biserici din Piatra-Neamț se află un bărbat dezbrăcat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana în cauză, un bărbat de 35 de ani, din Piatra-Neamț.

Pentru că era incoerent, acesta a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț în vederea expertizării neuropsihiatrice. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Potrivit martorilor, bărbatul a ținut o adevărată „slujbă”, dezbrăcat, pe crucea de marmură a bisericii, iar în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului individul trăgea de ușa lăcașului de cult și rostea o rugăciune.

PUBLICITATE