NEAMȚ: A tăiat un tânăr cu maceta, arestat preventiv

Bărbatul de 34 de ani, căutat de polițiști după ce a înjunghiat un tânăr de 24 de ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut de polițiști iar Tribunalul Neamț a dispus arestarea preventivă.

(…) dispune arestarea preventivă a inculpatului U.I.D., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, (…), tulburare a ordinii și liniștii publice (…) și lovire sau alte violențe (…), pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 20.03.2019 şi până la data de 18.04.2019, inclusiv.” – notează decizia instanței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că incidentul a avut loc luni seară, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că un tânăr ar fi suferit leziuni produse în urma unei altercații. Conform martorilor, totul s-a petrecut în fața unui magazin din Dărmănești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetarile efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 34 de ani, din Pângărați, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un tânăr de 24 de ani, din Piatra-Neamț, s-ar fi folosit de un obiect tăietor-înţepător (o macetă) cu care l-a lovit pe cel din urmă.

În ajutorul tânărului de 24 de ani, a intervenit un prieten, tot de 24 de ani, din Piatra-Neamț, lovit la rândul său cu pumnii de către agresor, care ulterior a părăsit locul altercației.

Tânărul care a suferit leziuni prin tăiere a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au demarat cercetările față de bărbatul de 34 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea depistării și tragerii la răspundere.

PUBLICITATE