NEAMȚ: A murit tânărul băgat în comă după o bătaie pe o terasă

A murit tânărul băgat în comă după o bătaie ce a avut loc sâmbătă seară pe terasa unui local din comuna Rediu.

În vârstă de 29 de ani, tânărul din Rediu a ajuns în comă la spital după ce a fost îmbrâncit de un bărbat de 39 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de platforma de beton a terasei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De la spitalul din Piatra-Neamț medicii au decis transferul la un spital din Iași unde a stat în comă indusă.

Fiind în stare gravă, medicii i-au contactat familia pentru a le da acordul donării de organe.

Din păcate, însă, a fost prea târziu și pentru asta. Tânărul a decedat, ieri, 6 august.

Polițiștii nemțeni vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Reamintim că din primele date, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 39 de ani, toţi din Rediu, s-au implicat într-o bătaie pe terasa unui bar din localitate, lovindu-se reciproc.

Totul a avut loc sâmbătă seară, pe o terasă din comuna Rediu. În urma agresiunii, tânărul de 29 de ani a fost transportat în comă la spital, iar celelalte trei persoane implicate, la poliţie pentru anchetă.

După stabilirea circumstanţelor în care s-a produs agresiunea, un bărbat de 39 de ani a fost reţinut fiind acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Ulterior, un procuror de la Parchetul Judeţean a dispus plasarea acestuia sub control judiciar.

Conform unor surse, tânărul a fost îmbrâncit de agresor, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de platforma de beton a terasei.

A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral închis, fiind în comă de gradul III-IV.

Victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical, predată unui echipaj TIM şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Din UPU victima a fost preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi”, au comunicat reprezentanţii SAJ Neamţ

Din nefericire, la spitalul din Iași a decedat.

PUBLICITATE