NEAMȚ: A MURIT după ce s-a aruncat de la etajul II al Spitalului Judeţean

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul doi al Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit directorului medical al unităţii, Cristina Atănăsoaie Iacob, incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi (10-11 septembrie).

Bărbatul era internat cu o boală de ficat gravă, în stadiul terminal, care i-a dat tulburări psihiatrice. A plecat în jurul orei 23.30 din salonul său şi a mers în alt salon, de unde a sărit pe geam.

S-a trezit pe la ora 23:30. S-a ridicat din pat, a ieșit din salonul lui și a intrat într-un alt salon. S-a urcat pe patul unui bolnav care era sub o fereastră, a deschis-o și a sărit în gol. Bărbatul a fost preluat, i s-a făcut tomografie computerizată și a fost mutat la Terapie Intensivă unde a decedat în jurul orei 5:30. ”, a declarat dr. Cristina Atănăsoaie Iacob.

Este al doilea caz de sinucidere în mai puțin de două luni la Spitalul Județean. Pe data de 18 iulie 2018, un alt bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru de pe clădirea „Spitalului Vechi”. Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, nu era internat. Venise în vizită la soția lui, care este internată la Secția de paliație. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE