Neamț: A intrat peste un vecin în casă și i-a dat cu toporul în cap. Ambii au ajuns la spital

Un bărbat de 35 de ani, din Urecheni, a fost reținut de polițiști după ce a intrat în locuința unui vecin și i-a dat cu toporul în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc la data de 30 decembrie 2018, când în jurul orelor 21:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Urecheni au fost sesizaţi de către un bărbat de 31 de ani,din Urecheni, cu privire la faptul că a fost lovit de către un vecin, cu un topor în zona capului.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 30 decembrie 2018, în jurul orelor 20:30, bărbatul de 35 de ani, având asupra sa un topor a mers la vecinul său şi prin forţarea uşii de acces a intrat în locuinţa acestuia, unde l-a lovit cu toporul în zona capului.

În timpul altercaţiei, bărbatul de 31 de ani ar fi încercat să se apere, a prins toporul şi l-a împins pe agresor, acesta din urmă tăindu-se în zona feţei.

Ambii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

În urma audierilor, față de bărbatul de 35 de ani, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. – ne-a declarat Robert Costan

PUBLICITATE