Neamț: A intrat peste un om în casă și a bătut tot ce i-a stat în cale

În seara de 30 august, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizaţi despre faptul că în locuinţa unui bărbat de 51 de ani, din Roman, a pătruns fără drept o persoană necunoscută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat în locuinţa persoanei vătămate un bărbat de 40 de ani, din localitatea Ion Creangă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta a intrat în curtea locuinţei persoanei vătămate apoi în camera acesteia cu scopul de a sustrage bunuri.

Fiind surprins de persoana vătămată, a lovit-o cu pumnii după care şi-a continuat căutarea.

De asemenea, un vecin al persoanei vătămate care auzise zgomot venit să vadă ce se întâmplă, a fost lovit cu pumnii de către bărbatul de 40 de ani, care ulterior a fugit din casă.

Polițiștii au demarat cercetările şi au reuşit identificarea şi prinderea acestuia, care în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

PUBLICITATE