NEAMȚ: A încercat să fugă de polițiști de beat ce era

La data de 1 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe Bulevardul Republicii, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, fiind depistat la scurt timp pe strada  Aleea Tudor Vladimirescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr, de 29 de ani, din Roman.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde în prezența personalului medical a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot duminică, 1 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat un tânăr, de 28 de ani, care conducea un autoturism pe o strada din Tîrgu-Neamț, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE