NEAMȚ: A început campania electorală la Piatra-Neamț (FOTO)

În ultima perioada s-au îndesit vizitele la cantinele sociale, ba chiar unii politicieni au început să gătească pentru oamenii străzii. Doar se apropie alegerile locale, nu?

Campioana unor astfel de exerciții de imagine este președinta PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise, care este angrenată în competiția internă din PSD pentru stabilirea candidatului la primăria municipiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot respectul pentru ONG-urile care fac astfel de acțiuni în permanență, dar când vezi oameni politici care își zgârie oja de la salon făcând mâncare la cantine sociale sau adăposturi, și pozând (la propriu) în oameni afectuoși, încercând să pară astfel „pământeni” în fața electoratului, mai că te gândești dacă nu trăim într-un teatru absurd.

Sigur că lucrurile astea se întâmplă o data la câțiva ani, înainte cu câteva luni de campania electorală.

Mai nou, pe cuburile publicitare din Piatra-Neamț au început să apară mesaje electorale ale PSD. Florentina Moise spune că nu sunt mesaje electorale, ci „mesaje politice”.

Acestea sunt:

  • UN ORAȘ VERDE.
  • UN ORAȘ DIGITAL.
  • UN ORAȘ AL DEZVOLTĂRII.
  • UN ORAȘ ÎN CARE NIMENI NU VA FI ABANDONAT. Nu lăsăm pe nimeni în urmă.

Ultimul, cel prin care ne anunță că nu lasă pe nimeni în urma, se pliază perfect pe profilul actualei șefe a PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise, pe care partidul nu a abandonat-o niciodată, nu a lăsat-o în urmă și a fost pusă politic atât șef al Casei Corpului Didactic, cât și prin consilii de administrație ale societăților din subordinea CJ Neamț.

Așadar, dragi nemțeni, pregătiți-vă stocuri însemnate de lămâie (benefice în combaterea senzației de greață) că s-a dat startul campaniei electorale.

PUBLICITATE