NEAMȚ: A furat un microbuz din autogară

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 52 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul este acuzat că a furat un microbuz din autogara Roman.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 6 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Iași, la o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că, la data de 29 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 52 de ani, din Tămășeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un microbuz din autogara municipiului Roman.

Ulterior, vehiculul în cauză a fost descoperit pe o stradă din județul Iași.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui bărbat, de 52 de ani, din Iași. 

În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, au fost descoperite cheile vehiculului, bunurile sustrase fiind restituite persoanei vătămate. – a transmis Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 7 septembrie, față de bărbatul din Iași, Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE