Neamț: A furat două mașini, într-o noapte, dintr-o curte

La data 25 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Roman au depistat și reținut un tânăr de 19 ani, din Roman, bănuit de furtul a două autoturisme. – informează IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate, a reieșit că în noaptea de 24/25 august a.c., tânărul ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui romaşcan de 56 de ani, de unde ar fi sustras o bicicletă şi cheile a două autoturisme, aparţinând persoanei vătămate şi fiului acesteia.

Poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi plecat cu unul din cele două autoturisme, pe care apoi l-a abandonat întrucât se defectase.

Ulterior a revenit după al doilea autoturism cu care a fost depistat în trafic de polițiști. Întrucât nu a oprit la semnalele poliţiştilor, acesta a fost urmărit, iar pe strada Nouă, din Roman, tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un gard, după care a părăsit locului accidentului.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit identificarea tânărului, care a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma audierii, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ieri, 26 august a.c., acesta a fost prezentat în faţa Judecătoriei Roman care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Neamţ.

PUBLICITATE