Neamț: A fost găsit cadavrul fetiței de 3 ani, înecată în râul Cracău

Cadavrul fetiţei de trei ani, care a căzut pe 23 iulie, în râul Cracău (pe raza localității Roznov), a fost găsit în urmă cu puţin timp pe malul râului Bistriţa (în localitatea Zănești), informează ISU Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat 3 subofițeri cu 1 autospecială complexă de primă intervenție la incendii, salvare și prim ajutor. Echipajul a ajuns la locul intervenției, cadavrul găsit fiind al fetiței de circa 3 ani, înecată în data de 23.07.2018, pe râul Cracău. – este mesajul prutătorului de cuvânt al ISU Neamț

Reamintimă că luni (23 iulie) seara, în jurul orei 19:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că un copil a căzut în râul Cracău, orașul Roznov. La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje ISU Neamț și IPJ Neamț. Fetița se afla pe malul apei împreună cu mama, o sora de 12 ani și un frate de 4 ani. Ar fi alunecat pe niște dale, a căzut în apă și nu a mai fost văzută.

Mai jos, fotografii din ziua dispariției:

PUBLICITATE