Neamț: A fost găsit cadavrul fetei care s-a aruncat în Bistrița

Vezi și Neamț: Fata care s-a aruncat în Bistrița ar fi fost violată de un unchi

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra care s-a aruncat în canalul Bistrița (în zona localității Slobozia) sâmbătă seară, 29 decembrie, a fost găsită, ne-au declarat reprezentanții ISU Neamț.

Conform pompierilor, pe timpul căutărilor de la Hidrocentrala Zănești, au fost descoperite două corpuri: un bărbat (corpul fiind în stare de descompunere), și tânăra care s-a aruncat, corpul ei fiind recunoscut de cineva din familie. Trupul bărbatului găsit decedat aparține unui zăneștean de aproximativ 70 de ani, dispărut de la începutul lunii.

Reamintim că sâmbătă, în jurul orei 19:50, o femeie a sunat la „112” și a anunțat că o tânără s-a aruncat în apă. La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție cu barcă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. S-a oprit uzinarea apei, pentru ca scafandrii ISU Neamţ să poată face scufundări în căutarea tinerei.

Fata are 16 ani (deși, inițial, sursele declarau că ar avea 17-18 ani), provenea dintr-o familie cu o situație materială precară și locuia împreună cu mama, mătuşa, o soră şi un frate, în Slobozia (Roznov). Se pare cătrecea printr-o depresie şi îi ducea dorului tatălui, care s-ar fi sinucis şi el, în urmă cu doi ani.

Pompierii au căutat-o în apele râului timp de câteva ore, iar dimineață au reluat căutările

Vezi și Neamț: Fata care s-a aruncat în Bistrița ar fi fost violată de un unchi

PUBLICITATE