NEAMȚ: A condus fără permis, a produs un accident cu victimă și a părăsit locul accidentului

La data de 5 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au identificat și reținut un bărbat, de 34 de ani, din Piatra-Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 4 martie, bărbatul ar fi condus un autoturism pe DC 31 în localitatea Bîrgăuani, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un pod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, acesta împreună cu o tânără de 29 de ani, care îl însoțea, ar fi abandonat autoturimul în care se aflau în momentul producerii accidentului, pe care ulterior l-ar fi tractat în curtea locuinței unei persoane.

La data de 4 martie,  în urma leziunilor suferite, tânăra a sesizat evenimentul produs și a solicitat intervenția unui echipaj medical, fapt pentru care a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul nu deținea permis de conducere. De asemenea, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celui implicat.

PUBLICITATE