NEAMȚ: 6 incendii de vegetație uscată într-o singură zi

Pompierii Detașamentului Piatra Neamț au intervenit, astăzi, în 6 misiuni pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată.

În urma municipiul Piatra Neamț, în cartierul Ciritei, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a stins un incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În orașul Roznov, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere împreună cu pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare au stins incendiul de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 5000 mp .

În zona Reconstrucția, 12 pompieri cu patru autospeciale de stingere și au localizat și lichidat incendiul de pe o suprafață de aproximativ 3 hectare.

În cartierul Văleni un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a stins un incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Vezi și NEAMȚ: 10 hectare de teren, arse la Dobreni (FOTO)

În urma unui apel la 112, din jurul orei 15.35, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț, cu o autospecială de stingere, a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Ghindăoani.
La această misiune au participat și lucrători de la Ocolul Silvic Văratec și pompieri voluntari de la SVSU Ghindăoani.
Incendiul se manifesta la nivelul litierei din pădurea din localitate.
A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar.

În toate cazurile cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise.

PUBLICITATE