NEAMȚ: 6 ani și 8 luni de închisoare după ce a încercat să corupă sexual două fetițe

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat un bărbat din Săbăoani, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea unor infracțiuni de agresiune sexuală.

Ieri, 18 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat un bărbat de 56 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Bărbatul a fost condamnat după ce la data de 18 mai 2018, ar fi ademenit în locuința sa din localitatea Săbăoani două minore, în vârstă de 8, respectiv 9 ani, pe care le-ar fi atins în zone intime.

Individul le-ar fi promis fetelor că le dă bomboane dacă vor merge până la el acasă.

Se pare că bărbatul ar fi avut cu fetele și discuții cu conotații sexuale ba chiar le-ar fi mângâiat.

Speriate, cele două minore au început să țipe, au fugit spre casă, iar părinții au depus o plângere la poliție.

Este un dosar penal în lucru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Cel bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 53 de ani din Săbăoani. Nu a fost consumat niciun act de natură sexuală între bărbat și cele două minore.” – ne-a declarat la acea dată, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

PUBLICITATE