Neamț – 54 permise reținute pentru viteză în weekend. Un șofer, prins cu 194 km/h


Polițiștii rutieri au reținut 54 de permise de conducere pentru depășirea cu 50km/h a regimului legal de viteză

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest weekend, polițiștii rutieri au fost angrenați în acțiuni desfășurate pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulației produse pe fondul excesului de viteză.

Acțiunile au fost concentrate cu preponderență pe DN 2, dar și pe sectoarele de drum cu risc accidentogen DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C.

În urma abaterilor înregistrate de aparatura radar amplasată atât pe autospeciale inscripționate cât și pe cea neinscripționată, polițiștii rutieri au reținut 54 de permise de conducere și au aplicat 208 sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată a mai fost reținut un permis de conducere pentru depășire neregulamentară, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase pentru abaterile constatate.

Exemplu: Un conducător auto de 34 de ani a fost depistat circulând cu viteza de 194 km/h, pe DN2, în afara localității Secuieni, abatere înregistrată de aparatura radar amplasată pe autospeciala poliției.
Prin urmare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 1125 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

D.M.B.
PUBLICITATE